Kik vagyunk?

A Járókelő Közhasznú Egyesület csapatával 2012 óta segítjük a városlakókat abban, hogy jelezhessék az olyan közterületi hibákat a lakóhelyükön, mint a kátyúk, az összetört padok, a lekopott zebrák, az elhagyott autók vagy az összefirkált utasvárók. Ingyenes hibabejelentő szolgáltatásunk a Járókelő.hu weboldalon keresztül nemcsak Budapesten, de 22 vidéki városban is elérhető. 65 önkéntes ügykezelő fogadja a beérkező jelzéseket, és kezeli az ügyeket, évente mintegy 22 000 bejelentést dolgoznak fel, az ügyek kb. 70%-a megoldással zárul.

Bosszant, hogy nem javítják meg? Nem intézkednek? Nem törődnek vele? Balesetveszélyes vagy akár életveszélyes helyzetet látsz? Szeretnéd, ha az utca, ahol élsz, a park, ahol sétálsz, az úttest, amin közlekedsz, a közvetlen környezeted, a lakóhelyed, a városod tisztább, szebb, rendezettebb, egészségesebb, élhetőbb lenne?
Ne nézz át a problémán! Jelezd nekünk, és segítünk, hogy a panaszod, a kérésed eljusson a megfelelő illetékeshez. Légy részese a megoldásnak, te is tehetsz a környezetedért!